FOTO O bucătărie din Constanța a explodat iar o femeie a ajuns la spital cu arsuri grave pe față, mâini și pe căile respiratorii

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

O femeie din Constanța a ajuns la spital cu arsuri pe față, mâini și căile respiratorii după ce butelia montată la aragaz a scăpat gaze, iar acestea s-au aprins în momentul în care a aprins un ochi al acestuia.

15 pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD B au fost alocate în dimineața de 22 februarie la un incendiul izbucnit la o casă, din ceea ce a relatat apelantul, situata pe strada Theodor Lemnea în municipiul Constanța.

Ajunși la fata locului, pompierii au localizat incendiul la o anexa (bucătărie) gospodărescă, care ardea generalizat, pe o suprafață de aprox 20 mp. Pentru lichidare a acționat o autospecială de stingere.

În interior a fost surprinsa o femeie de aprox 62 de ani care a suferit arsuri la nivelul capului, fetei, membrelor superioare dar și de cai respiratorii. Aceasta a fost transportata de urgenta la spitalul județean Constanța.

Pompierii au stabilit că incendiul a survenit după ce femeia a schimbat butelia, probabil defecta deoarece a scăpat gaz, iar în momentul în care a vrut sa acționeze aparatul de gătit butelia a explodat.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*