FOTO O bucătărie din Constanța a explodat iar o femeie a ajuns la spital cu arsuri grave pe față, mâini și pe căile respiratorii

Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro
Mașină de intervenție a pompierilor de la ISU Dobrogea. FOTO Adrian Boioglu / CTnews.ro

O femeie din Constanța a ajuns la spital cu arsuri pe față, mâini și căile respiratorii după ce butelia montată la aragaz a scăpat gaze, iar acestea s-au aprins în momentul în care a aprins un ochi al acestuia.

15 pompieri cu trei autospeciale de stingere și o ambulanta SMURD B au fost alocate în dimineața de 22 februarie la un incendiul izbucnit la o casă, din ceea ce a relatat apelantul, situata pe strada Theodor Lemnea în municipiul Constanța.

Ajunși la fata locului, pompierii au localizat incendiul la o anexa (bucătărie) gospodărescă, care ardea generalizat, pe o suprafață de aprox 20 mp. Pentru lichidare a acționat o autospecială de stingere.

În interior a fost surprinsa o femeie de aprox 62 de ani care a suferit arsuri la nivelul capului, fetei, membrelor superioare dar și de cai respiratorii. Aceasta a fost transportata de urgenta la spitalul județean Constanța.

Pompierii au stabilit că incendiul a survenit după ce femeia a schimbat butelia, probabil defecta deoarece a scăpat gaz, iar în momentul în care a vrut sa acționeze aparatul de gătit butelia a explodat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*