Autoturisme distruse după ce au luat foc în parcare, în zona Salvare din Constanța

Autoturisme distruse după ce au luat foc în parcare, în zona Salvare din Constanța. FOTO Loredana Elena

Trei autoturisme au ars, noaptea trecută, în zona Salvare din municipiul Constanța. Incendiul a izbucnit în urma unui scurt circuit produs la un Range Rover, iar apoi s-a extins la alte două autoturisme.

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină, luni dimineață, în jurul orei 01.40, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

„Prima dată s-a auzit o explozie mare, urmata de alte 4, 5 bubuituri”, a povestit unul dintre martorii oculari.

La fața locului s-au deplasat trei autospeciale de stingere din cadrul a două subunități.

„Sosiți la fața locului, colegii au găsit trei autoturisme cuprinse de foc. Din fericire nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat în limitele găsite”, au precizat reprezentanții ISU „Dobrogea”.

Autoturisme distruse după ce au luat foc în parcare, în zona Salvare din Constanța. FOTO Loredana Elena

Unul dintre autoturisme, cel de la care a pornit focul, a fost distrus în proporție de 90 la sută, un altul de 50 la sută, iar al treilea a fost afectat mai puțin, de numai cinci la sută. Cauza probabilă a incendiului a fost un scurtcircuit electric.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*