„Zero Gravity Dimension”, un proiect despre elevi români la NASA susținut de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța

„Zero Gravity Dimension”, un proiect cultural inedit, cu suspans, mult umor și final surprinzător, un spectacol cu tineri, pentru tineri organizat de Asociația Culturală Georgiana Rusu și susținut de Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, va debuta, peste câteva zile, în mediul online.

Acesta presupune organizarea a zece reprezentații ale spectacolului de teatru pentru tineret „Zero Gravity Dimension”, produs în cadrul proiectului, reprezentații ce vor fi difuzate online în mod gratuit, pe pagina de facebook „Zero Gravity Dimension”, în zilele de 7, 8, 9, 10, 14, 15, 16, 17, 21 și 22 septembrie 2020, începând cu ora 20.00.

Este povestea a patru elevi eminenți care câștigă un concurs internațional de robotică și primesc drept premiu o vizită la NASA. Însoțiți de doi profesori și de robotul cu care au câștigat concursul, cei patru vizitează un centru de lansare a rachetelor și, dintr-o eroare de programare, pornesc în cosmos la bordul unei capsule spațiale.

„Vă garantăm 50 de minute de aventură, suspans, pasiune, conflict între generații, conflict între sexe, conflict între inteligența umană și cea artificială, mult umor și un final absolut surprinzător”, a declarat Georgiana Rusu, organizator.

Proiectul este co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național (AFCN), aria tematică „Artele spectacolului – Teatru”. Buget total: 113.500 lei (85.000 lei finanțare AFCN, 28.500 lei contribuție proprie a beneficiarului). Pe lângă Complexul Muzeal de Științe ale Naturii Constanța, parteneri ai proiectului mai sunt Complexul Muzeal de Științele Naturii „Răsvan Angheluță” Galați, Inspectoratul Școlar Județean Constanța, Comitetul Județean al Părinților Constanța, Asociația Elevilor din Constanța și compania de transport auto Business Class Tour.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*