Zeci de turişti cazaţi la o vilă din Costineşti, între care și șase copii, au fost transportaţi la spital cu simptome de indigestie

Un grup de 21 de turiști cazați într-o vilă din stațiunea Costinești a fost transportat la Spitalul Județean Constanța de către pompieri, după ce au prezentat simptome de indigestie.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, solicitarea a fost primită de la Vila Mândru din Costinești, iar la fața locului au intervenit o autospecială de transport pentru victime multiple de la Mangalia, un echipaj SMURD și o ambulanță a Serviciului Județean.

Inițial, apelul la 112 anunța existența a opt cazuri de posibilă indigestie, dar până la urma nu mai puțin de 21 de turiști au ajuns la spital cu aceste simptome. Din totalul celor transportați la spital, 11 sunt femei, patru bărbați și șase copii.

În plus, la locul solicitării a fost lăsată o ambulanță SAJ pentru evaluarea altor pacienți.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

1 Trackback / Pingback

  1. FOTO VIDEO Comisarii de la Protecția Consumatorilor au desoperit abateri grave la vila Mândru din Costinești – CTnews

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*