Zeci de șoferi băuți la volan și unul drogat au fost prinși de polițiștii constănțeni în cinci zile

Șoferii au fost verificați de către polițiști. FOTO IPJ Constanța

În perioada 5-10 iunie, la nivel european a avut loc acțiunea denumită generic TISPOL ALCOHOL & DRUGS, motiv pentru care polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Constanța au desfășurat o activitate, în colaborare cu Biroul Rutier Constanța, pe linia consumului de alcool și a substanțelor psihoactive, în județul Constanța.

Cu această ocazie, au fost depistați în trafic 80 de conducători auto sub influența băuturilor alcoolice, unul dintre aceștia fiind sub influența substanțelor psihoactive. Astfel, polițiștii rutieri au întocmit 32 de dosare penale și au reținut 49 de permise de conducere.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*