Zeci de sesizări la RAJA, în urma averselor de ploaie ce au căzut în județul Constanța

Ploile abundente au inundat mai multe șosele din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

În județul Constanța s-au înregistrat în cursul zilei de sâmbătă, 13 iunie, averse torențiale care au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe unele străzi, depășind în anumite zone debitele de preluare ale sistemului de canalizare.

În acest sens, la Dispeceratul RAJA SA s-au înregistrat până la această oră aproximativ 25 de sesizări, primite cu preponderență din localitățile Medgidia, Cernavodă, Ovidiu, Techirghiol și Constanța. Pentru rezolvarea tuturor solicitărilor primite, RAJA acționează cu 14 echipe de intervenție în județul Constanța și 12 în restul județului, dotate cu wome, vidanje și motopompe de mare putere.

În prezent, ca urmare a căderii de tensiune, nu se poate furniza apă potabilă în localitatea Valea Dacilor. Lipsa energiei electrice se înregistrează și la sursele Ostrov și Lipnița, abonații fiind alimentați cu apă din rezervoare.

Echipele RAJA fac tot posibilul să asigure furnizarea apei la parametrii optimi atât timp cât nu vor mai apărea fluctuații sau întreruperi în alimentarea cu energie electrică.

„Solicităm tuturor abonaților care se confruntă cu probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și de canalizare, să sesizeze aceste aspecte la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acționeze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor situațiilor înregistrate”, au transmis reprezentanții societății.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*