Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmii constănțeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva COVID-19

Zeci de sancțiuni aplicate de jandarmii constănțeni pentru nerespectarea măsurilor de protecție. FOTO GMJ Constanța

Peste 150 de jandarmi ai Grupării Mobile au acționat zilnic, în ultima săptămână, în mod independent dar şi în sistem integrat cu Poliția, pentru menținerea ordinii publice şi asigurarea climatului de ordine şi siguranță, în municipiul Constanța. Au fost executate peste 170 de misiuni de menținere şi asigurare a ordinii publice.

În această perioadă jandarmii au aplicat 635 sancțiuni contravenționale, dintre care 517 avertismente scrise şi 118 amenzi, valoarea acestora fiind de peste 27900 lei. Majoritatea sancțiunilor contravenţionale au fost acordate pentru nerespectarea măsurilor de protecție împotriva virusului COVID-19 în mijloacele de transport.

„Vă rugăm să purtați masca în spații închise pentru a va proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur, păstrați distanțarea socială și evitați aglomerațiile. Respectați indicațiile din magazine și păstrați distanța. Respectați regulile de igienă, precum și toate recomandările și măsurile adoptate de autorități pentru a vă proteja. Informați-vă doar din surse oficiale”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*