VIDEO Amendă de 20.000 de lei pentru Clubul Nuba din Mamaia, pentru nerespectarea masurilor de distanțare socială și a programului de funcționare

Amendă de 20.000 de lei pentru Clubul Nuba din Mamaia

Administratorul clubului Nuba din stațiunea Mamaia a fost sancționat contravențional cu 20.000 de lei pentru nerespectarea masurilor de distanțare socială dar și pentru că nu a respectat programul obligatoriu de funcționare, localul fiind deschis după ora 24.00.

Polițiștii și jandarmii constănțeni au verificat, noaptea trecută, mai multe societăți comerciale din stațiunea Mamaia în cadrul unei acțiuni desfășurate pentru prevenirea și limitarea răspândirii COVID-19, precum și pentru respectarea legislației în vigoare în ceea ce privește regulile de distanțare socială, dar și programul de funcționare al localurilor. Între barurile și cluburile verificate s-a numărat și Nuba, unde au fost aplicate amenzi în sumă totală de 20.000 de lei.

„Având în vedere faptul că era trecut de ora 00.00, deci în afara programului de funcționare legal, potrivit normelor în vigoare, dar și constatarea directă a forțelor de ordine cu privire la nerespectarea măsurilor de distanțare socială, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Tomis Constanța au pătruns în incinta societății comerciale, iar administratorului în cauză i-au fost puse în vedere motivele mai sus menționate, fapt pentru care a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare totală de 20.000 de lei”, au precizat reprezentanți ai IPJ Constanța.


La controlul din Clubul Nuba au participat doi polițiști și opt jandarmi, a căror intervenție nu a fost necesară și care au fost prezenți pentru preîntâmpinarea unor incidente nedorite.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*