Zeci de plicuri cu droguri găsite la șase drogați în Constanța

Asupra suspecților au fost găsite mai multe plicuri cu substanțe interzise. FOTO GJM Tomis

Jandarmii au surprins în Constanţa, şase persoane care aveau asupra lor 41 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde.

În perioada 16-20 noiembrie a.c., jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Pieţei Ovidiu, au surprins şase persoane cu vârste cuprinse între 17-29 ani, care-şi confecţionau ţigarete artificiale (jointuri). Asupra acestora, jandarmii au mai găsit 41 pliculeţe autosigilante transparente cu fragmente vegetale de culoare verde.

Pliculeţele autosigilante şi ţigaretele găsite asupra lor vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*