FOTO VIDEO Un puternic incendiu a izbucnit la o hală de pe bulevardul Aurel Vlaicu

Pompierii au intervenit în număr mare pentru a stinge incendiul. FOTO ISU Dobrogea

Autoritățile constănțene au emis alertă prin sistemul ROALERT de alertare a populației în urma unui puternic incendiu izbucnit în curtea COMCM din municipiul Constanța, din zona bulevardului Aurel Vlaicu. 

Trei autospeciale de stingere cu apă și spumă și autoscara ISU Dobrogea s-au deplasat la locul izbucnirii incendiului izbucnit într-o hală din curtea COMCM. Circulația în zonă, pe bulevardul Aurel Vlaicu se desfășoară cu greutate din cauza fumului dens.

Autoritățile au transmis și o „Alertă de urgență extremă“ prin care populația este sfătuită să țină geamurile închise și să nu se expună la fum.

UPDATE:

Un subofițer ISU Dobrogea a fost rănit în timpul intervenției și a fost transportat la spital.

Incendiul a fost stins în jurul orei 12.00, cauza fiind în curs de stabilire. A ars un atelier aflat în aer liber pe o suprafață de aproximativ 60 mp, o autoutilitara și în hala de alături au fost afectate materialele de construcție aflate înauntru.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*