Polaris M Holding Constanța reamintește că nu colectează deșeuri vegetale

Deșeuri vegetale. FOTO Polaris M Holding

Polaris M Holding Constanța reamintește cetățenilor că nu colectează deșeuri vegetale.

“Vă reamintim ca serviciul de colectare și transport a deșeurilor vegetale nu este asigurat de Polaris în municipiul Constanța. În sacul pentru deșeuri menajere sau în pubela neagră puteți depune cantitați mici de deșeuri vegetale provenite de la plante de apartament. Nu este permisă depozitarea deșeurilor vegetale lângă platformele pentru deșeuri menajere, pubele sau pe domeniul public”, a spus Polaris M Holding.

Polaris M Holding a anunțat că pentru preluarea deșeurilor voluminoase constănțenii sunt rugați să solicite o programare la salubrizare: 0241 548 600 / 549 030, iar pentru preluarea deșeurilor rezultate din construcții și demolări, să sune la departamentul Comercial: 0241 545 596.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*