Zeci de persoane evacuate dintr-un aparthotel din Mamaia, după ce s-a declanșat alarma de incendiu

Zeci de persoane au fost evacuate, în dimineața zilei de 01 mai, dintr-un aparthotel din stațiunea Mamaia, după ce s-a declanșat o alarmă de incendiu.

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, alerta de incendiu la Hotel Riva din stațiunea Mamaia a fost dată în scurt timp după miezul nopții, iar în zonă au fost direcționate trei autospeciale cu apă și spumă, autoscara, un echipaj de descarcerare, autospeciala de transport victime multiple și un echipaj SMURD.

„Aparthotelul are 21 de camere, în care erau cazate 27 de persoane, 22 de adulți și cinci copii. Acestea au fost evacuate de către echipajele de pompieri. Au fost verificate camerele, dar nu a fost găsită sursă de foc”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Aceștia au mai transmis că nu au fost persoane care să aibă nevoie de îngrijiri medicale sau să fie transportate la spital, iar după încheierea acțiunii pompierilor, turiștii s-au putut întoarce în camerele lor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*