Zeci de persoane cercetate penal în urma unei acțiuni a polițiștilor antidrog din Constanța

Zeci de persoane cercetate penal în urma unei acțiuni a polițiștilor antidrog din Constanța. FOTO cu rol ilustrativ

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța – Serviciul Antidrog au desfășurat acțiuni la un festival de muzică electronică, organizat într-o stațiune din județul Constanța.

Astfel, în perioada 15 – 20 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurori ai DIICOT Constanța, au întocmit 10 dosare de cercetare penală, în care sunt cercetate 23 de persoane. Totodată, polițiștii au pus în aplicate nouă mandate de percheziție domiciliară, la persoane bănuite de trafic de droguri de risc și mare risc.

În urma activităților, au fost descoperite și ridicate 126 de comprimate de Ecstasy, 46 de grame de cocaină, 42 de grame de psilocine (ciuperci halucinogene), 94 de grame de cannabis, 8 grame și 2 doze de amfetamină, 6 grame MDMA și o doză de ketamină.

În urma administrării probatoriului în cauză, doi bărbați au fost reținuți, pentru 24 de ore, ulterior fiind arestați preventiv, pentru 30 de zile.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*