Zeci de percheziții în Constanța la hoții de motorină

Reprezentanții IGPR au comunicat că în cursul zilei de 25 octombrie a.c., polițiștii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanța au efectuat 22 de percheziții pe raza județului Constanța, la persoane bănuite de furt de combustibil din vagoanele trenurilor de marfă.

În urma acțiunii, au fost ridicați 35.000 de lei, 248 de litri de motorină, 64 de litri de benzină, 113 litri de naftă, 10 litri de ulei cu motorină, 50 de bidoane goale de diferite capacități, toate cu miros specific de motorină sau benzină, precum și bunuri în valoare de 2.375 de lei.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*