Zeci de mii de țigarete fără timbru fiscal, descoperite într-un camion în P.T.F. Negru Vodă

FOTO Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, împreună cu autoritățile bulgare, au descoperit, pe sensul de intrare în țară, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, în urma unui control efectuat asupra unui ansamblu rutier format din cap tractor și semiremorcă, disimulate în compartimentul marfa, zeci de mii de țigări fără timbru fiscal.

În data de 04.07.2023, în Punctul de Trecere a Frontierei Negru Vodă, s-a prezentat la control un cetățean bulgar care conducea un autocamion cu semiremorcă, înmatriculat în România, încărcat, conform documentelor de însoţire a mărfii, cu paleți cu fulgi de ovăz.

În urma verificărilor efectuate, echipa comună de control formată din polițiștii de frontieră români şi bulgari a descoperit în partea din față a compartimentului marfă, mai multe cutii ce conțineau pachete de țigări fără timbru fiscal.

Ca urmare a celor constatate, cazul a fost preluat de către autoritățile de frontieră din Bulgaria, pentru a fi descărcat și pentru a fi stabilită cu exactitate cantitatea de țigarete, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*