Zeci de mii de pixuri contrafăcute, confiscate în Portul Constanța Sud – Agigea

Containerul cu marfă verificat de către polițiștii de frontieră. FOTO Arhiva CTNews

Polițiștii de frontieră constănțeni au descoperit în Portul Constanța Sud – Agigea, într-un container sosit din China, 20.000 de pixuri din plastic, susceptibile a fi contrafăcute.

Potrivit Gărzii de Coastă, polițiștii de frontieră de la Serviciul de Prevenire și Combatere a Migrației Ilegale și a Infracționalității Transfrontaliere, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu în Portul Constanța Sud, au participat la un control fizic asupra unui container sosit din China, ce avea ca destinatar o societate comercială din București.

În urma controlului efectuat, au fost descoperite 20.000 de pixuri din plastic, inscripționate cu numele unor firme cunoscute, susceptibile a aduce atingere dreptului de proprietate intelectuală.

Bunurile, în valoare de aproximativ 20.000 lei dacă ar fi fost originale, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*