Zeci de mașini de epocă, expuse la „Retroparada Primăverii”, duminică, în Piața Ovidiu

Zeci de mașini de epocă, expuse la „Retroparada Primăverii”, duminică, în Piața Ovidiu. FOTO Retromobil, cu rol ilusrativ

„Retroparada Primăverii”, unul dintre cele mai așteptate evenimente ale anului în lumea pasionaților de mașini de epocă, revine la Constanța.

Astfel, duminică, 14 mai, între orele 12.00 și 14.00, Piața Ovidiu va găzdui peste 60 de autoturisme atestate ca „vehicule istorice”, cu ani de fabricație între 1928 – 1995.

Pasionații de automobilism sunt așteptați în număr cât mai mare să admire frumusețea și eleganța clasică a mașinilor de epocă, atent restaurate și îngrijite.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Primăria Constanța și, la fel ca la edițiile anterioare, accesul la „Retroparada Primăverii” este gratuit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*