Zeci de jandarmi constănțeni vor dona sânge pentru semenii lor

Jandarmii constănţeni donează sânge pentru semenii lor. FOTO IJJ Constanța

Un grup de 40 de jandarmi, din cadrul Inspectoratului Județean Constanța, se va prezenta în zilele de 16 și 17 septembrie la Centrul Regional de Transfuzii Sanguine Constanța în vederea completării rezervelor sau pentru ajutorarea victimelor unor accidente, aceasta fiind a treia acțiune umanitară de donare de sânge organizată în anul 2020.

Potrivit IJJ Constanța, jandarmii constănțeni sunt parte a comunității și participă constant la campaniile sociale inițiate de diferiți reprezentanți ai societății civile, iar de această dată ne-am alăturat Centrului Regional de Transfuzii Sanguine Constanța, în efortul comun de a aduce speranță și încredere celor a căror viață depinde de un gest atât de simplu: acela de a dona sânge. Şi în anii precedenți, oamenii legii s-au implicat în activități umanitare, astfel încât la nivelul instituției acest gest a devenit o tradiție.

„Prin aceste inițiative dorim să sprijinim atragerea de noi donatori, dar şi fidelizarea celor care au mai donat, lansând un îndemn pentru toți membrii comunității să se alăture prin voluntariat în astfel de acțiuni umanitare, în vederea acordării unui real ajutor persoanelor aflate în dificultate. Solidaritatea oamenilor se vede şi prin fapte. Haideți să fim alături de aproapele nostru aflat în nevoie, să donăm sânge și să salvăm cât mai multe vieți”, au transmis reprezentanții IJJ Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*