Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni

Jandarmii constănțeni vor fi prezenți la mai multe evenimente sportive

Pe final de săptămână Jandarmii constănțeni vor asigura, pe lângă celelalte misiuni specifice, măsurile de ordine publică pentru manifestările sportive desfășurate pe raza de competență.

Atfel, sâmbătă, 25 februarie, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, începând cu ora 14.30 se va derula meciul de handbal dintre echipele CSM Constanța și CSA Steaua București. Tot sâmbătă, de la ora 14.45, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul Medgidia va avea loc meciul de handbal masculin dintre echipele CSM Constanța și CSM Vaslui;

În zilele de sâmbătă și duminică, la Sala Sporturilor „Simona Amânar” din Constanța, va avea loc Campionatul Național SpeedSoftRo, organizat de Federația Română de Airsoft.

Jandarmii vor fi prezenți la toate evenimentele sportive enumerate mai sus pentru a se asigura că acestea se vor desfășura în liniște și ordine. Ei le recomandă tuturor participanților să respecte normele legale precum și pe cele stabilite de organizatori, iar în cazul apariției unor fapte de natură a tulbura ordinea sau liniștea publică, să semnaleze aceste aspecte forțelor de ordine, direct sau prin numărul de urgențe 112.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Misiuni de weekend ale jandarmilor constănțeni – CTnews – Vaslui Expres

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*