Zeci de intervenții ale echipelor RAJA, ca urmare a ploilor, în Constanța, Techirghiol, Eforie Nord, Ovidiu, Cernavodă și Medgidia

Angajații RAJA au desfundat și eliberat gurile de canal astupate cu resturi vegetale. FOTO SC RAJA SA

Echipele RAJA SA au avut, duminică, zeci de intervenții după ce ploile abundente ce au căzut în cursul dimineții au condus la acumularea unor cantități însemnate de apă pe unele străzi din municipiul și din județul Constanța.

Potrivit RAJA, până la această oră, la dispeceratul societății s-au înregistrat 27 de sesizări primite din municipiul Constanța și din orașele Techirghiol, Eforie Nord, Ovidiu, Cernavodă și Medgidia. Cele mai multe sesizări au fost primite din orașul Constanța, din cartierele Inel II, Coiciu, Palas, Compozitori, Abator, dar și din zona Centrală și din Stațiunea Mamaia.

În prezent, cele 16 echipe de intervenție de la nivelul municipiului Constanța, dotate cu echipamentele necesare, wome, vidanje si motopompe de mare putere, acționează în zonele sensibile ale orașului pentru degajarea tramei stradale, în special pentru curățarea grătarelor de preluare a apelor pluviale, blocate cu diverse aluviuni, resturi vegetale și alte materiale aduse de apă.

„Solicităm tuturor abonaților care se confruntă cu probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, să sesizeze aceste aspecte la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241.924, urmând ca echipele noastre să acționeze în cel mai scurt timp pentru remedierea tuturor situațiilor înregistrate”, au transmis reprezentanții RAJA SA.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*