RAJA anunță că se oprește apa în Eforie Nord

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu

Pentru remedierea unei avarii survenită  în cursul zilei de 25 iunie la conducta principală de distribuție apă, cu diametrul de 500 mm, din localitatea Eforie Nord, RAJA SA va întrerupe furnizarea apei potabile în noaptea de  25 spre 26 iunie 2018, în intervalul orar 24,00 – 08,00.

Vor fi afectați de lipsa apei potabile abonații din partea de vest a localității Eforie Nord. De asemenea, pentru executarea lucrărilor de reparații, se impune restricționarea traficului auto pe DN 39 – varianta Eforie Nord în această noapte, pe tronsonul delimitat de sensul giratoriu de la intrare în Eforie Nord – zona RO-RO și sensul giratoriu de la ieșire din localitate – zona Gara CFR Eforie Nord. Traficul rutier va fi redirijat prin centrul stațiunii Eforie Nord pe bulevardul Republicii.

Pentru efectuarea reparației, zona menționată va fi împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Rutieră.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*