Avarie RAJA în Năvodari. Apa este oprită până marți dimineață

Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
Avarie RAJA. FOTO Adrian Boioglu
In jurul orei 20,30, una din conductele principale de alimentare cu apa, din orasul Navodari, a a suferit o avarie. Pentru efectuarea lucrarilor de reparatii necesare, SC RAJA SA este nevoita sa intrerupa pomparea pe aceasta conducta incepand din aceasta seara, 22 august 2016 – ora 21,00 si pana maine, 23 august 2016 – ora 06,00.
Sunt afectati de aceasta oprire, abonatii din Navodari, de pe strazile Recoltei, Prelungirea Recoltei, Linistii, Macului, Apusului si Eternitatii.
“Ne cerem scuze fata de consumatorii afectati de aceasta avarie si ii asiguram ca echipele care executa lucrarile de reparatii vor face tot posibilul pentru finalizarea interventiilor si reluarea furnizarii apei potabile in cel mai scurt timp.”, au transmis reprezentanții SC RAJA SA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*