Zeci de cartușe pentru pistol cu gaze, descoperite asupra unui cetățean bulgar la Vama Veche

Zeci de cartușe pentru pistol cu gaze, descoperite asupra unui cetățean bulgar la Vama Veche. FOTO: Garda de Coastă

Poliţiştii de frontieră constănțeni au descoperit, într-un autoturism condus de către un cetățean bulgar, pe sensul de intrare în România, 46 de cartușe pentru pistol cu gaze calibrul 9 mm.

Potrivit Gărzii de Coastă, în cursul nopții de joi spre vineri, în jurul orei 00.30, polițiști de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Vama Veche au efectuat controlul, pe sensul de intrare în țară, asupra unui autoturism condus de către un cetățean bulgar în vârstă de 28 de ani.

Astfel, în torpedoul autoturismului a fost descoperită, ascunsă și nedeclarată, o cutie cu 46 cartușe pentru pistol cu gaze calibrul 9 mm.

În cauză, polițiștii de frontiera, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Mangalia, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și munițiilor, și contrabandă calificată, iar cartușele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*