Șase autoturisme parcate, lovite de un șofer care a fugit apoi de la fața locului

Polițiștii constănțeni spun că au identificat autorul unui accident de circulație în care un șofer a lovit șase autoturisme parcate și apoi a fugit de la locul faptei, și i-au pus în vedere să se prezinte singur la Serviciul Rutier.

Potrivit IPJ Constanța, în seara zilei de luni, 13 martie, în jurul orei 21.25, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că pe strada Pandurului din Constanța s-a produs o tamponare.

„Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că un bărbat, de 38 de ani, ar fi condus un autoturism pe strada Pandurului și ar fi lovit șase autoturisme care erau parcate. Ulterior, conducătorul auto ar fi părăsit locul accidentului”, au transmis reprezentanții instituției.

Acesta a fost identificat de polițiști, având la dispoziție 24 de ore pentru a se prezenta la sediul Serviciului Rutier, în vederea soluționării tamponării.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*