VIDEO Nu a recunoscut autoritatea Poliției Locale Constanța decât după ce a fost încătușat și luat de pe stradă

Șoferul recalcitrant a fost încătușat. FOTO Captură video

Mulți constănțeni continuă să creadă că acțiunile din ultimul an ale Direcției Generale de Poliției Locală Constanța sunt doar de imagine și refuză să îi recunoască autoritatea cu care este investită. Această atitudine a avut-o marți seară un șofer care staționa neregulamentar și a refuzat să se legitimeze în fața polițiștilor locali.

Aroganța l-a costat destul de scump pe șoferul în cauză, dacă nu financiar, cel puțin la imagine. În data de 21 august, un echipaj al Poliției Locale Constanța au depistat un autoturism BMW oprit pe strada Soveja, în dreptul magazinelor din zona Piața Tomis III, imediat după trecerea de pietoni. Agenții au coborât și i-au cerut șoferului să se legitimeze pentru a-l sancționa. Acesta a refuzat însă să se legitimeze, pe motiv că el nu se legitimează în fața polițiștilor locali, gesticulând, ridicând tonul și adresând injurii.

După câteva minute de discuții și muncă de lămurire din partea agenților de la locală, bărbatul recalcitrant a plecat de lângă mașină, considerând probabil că a câștigat bătălia. Numai că agenții de la poliția locală i-au arătat că nu este de glumit. L-au ajuns din urmă, iar în scurt timp, sub privirile mirate ale persoanei care îl însoțea, dar și a trecătorilor, a fost încătușat, urcat în autospeciala Poliției Locale și condus la sediu.

„Polițiștii locali au încercat sa i stabilească identitatea, dar șoferul a refuzat vehement sa se legitimeze pe motiv ca el nu se legitimează la polițiștii locali și a devenit recalcitrant aducând injurii oamenilor legii. L-au încătușat și l-au condus la sediul instituției unde s -a legitimat și l -au sancționat contravențional cu suma totala de 690 de lei (pentru oprire neregulamentara și deranjarea ordinii publice, refuz de legitimare și injurii) și i-au fost aplicate 2 puncte de penalizare conform Codului Rutier“, au transmis reprezentanții DGPL Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*