Sărbătorile de iarnă aduc contrabandiști. “Moși Crăciuni” nedeclarați, găsiți într-un container în Portul Agigea

Moș Crăciun de contrabandă. FOTO Garda de Coastă
Moș Crăciun de contrabandă. FOTO Garda de Coastă

Contrabandă cu “Moș Crăciuni” de agățat în brad la Agigea. Descoperirea a fost făcută de polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă. Oamenii legii au controlat un container sosit din China în care se aflau 60.000 de ornamente de Crăciun. Bunurile nu au fost declarate la sosirea în țară așa că au fost confiscate.

Marfa trebuia să ajungă la o firmă din București. Polițiștii de frontieră spun că bunurile sunt evaluate la 240.000 lei și au decis să le confiște până când proprietarul vine cu actele necesare.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*