Zboruri către Londra, Roma sau Istanbul, în orarul de vară al Aeroportului Mihail Kogălniceanu

Aeronave Blue Air și Turkish Airline pe pista. FOTO S.N.„Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța

Societatea Naţională Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu Constanţa a prezentat luni, 7 iunie, Programul de vară al zborurilor regulate pentru sezonul de vară 2021:

„Programele menționate mai sus cuprind ore locale la destinație și pot fi modificate ulterior în baza orarelor de zbor primite din partea companiilor aeriene”, au precizat reprezentanții aeroportului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*