Zăpadă și condiții de formare polei în județul Constanța

Un utilaj RAJDP curăță Drumurile înzăpezite

Autoritățile le recomandă conducătorilor auto prudență mare în trafic deoarece în unele zone este zăpadă pe carosabil, este umed și sunt condiții de crearea poleiului.

Potrivit reprezentanților Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri, la primele ore ale dimineații de joi 10 ianuarie, plouă în cea mai mare parte a județului și ninge doar în zona Hârșova.

Deja este format poleiul pe DJ 223 Rasova – Cochirleni, DJ223 Topalu – Hanu Morilor – Saraiu; DJ 226A Râmnic -Grădina. Sunt condiții de formare polei în zona de vest și nord a județului. Meteorologii spun că vremea se va răci în cursul serii, când este posibil sa ningă.

În ceea ce privește drumurile naționale și autostrăzile, în județul Constanța, situația este următoarea, potrivt DRDP: DN 2A km 127-143 – zăpadă de 2-3 cm, DN 22A – km 64-86 zăpadă 1-2 cm, DN 2A – km 143-186 zăpadă de 1 cm, Autostrăzile A2 și A4 – umed.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*