Workshop pentru sărbătorirea zilei internaționale a Mării Negre la CMSN Constanța

Ziua Mării Negre se sărbătorește și la Constanța, la sediul CMSN fiind organizat un workshop. FOTO Cătălin Schipor

În fiecare an, la sfârșitul de lunii octombrie, comunitatea statelor maritime, cu deschidere la drumurile fără de pulbere ale universului albastru, sărbătorește Ziua Internațională a Mării Negre, mare la care România este stat maritim suveran.

Cu această ocazie se organizează workshopul „Marea Neagră la răscruce de drumuri: problematici și politici actuale“, eveniment cuprins în seria de manifestăriinchinatesărbătoririi din acest an.  Workshopul va avea loc marți 31 octombrie, ora 11.00, în sală de conferințe “ing. Marcel STANCIU” din incintă Complexului Muzeal de Științe ale Naturii (Delfinariu), de pe bulevardul Mamaia, nr. 255 – Constanța.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*