Spectacol de călărie la Complexul Muzeal de Științe ale Naturii din Constanța. Cupa Arena Eqcvestria adună participanți din toată țara

Spectacol la Arena Eqcvestria din cadrul CMSN Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Spectacol la Arena Eqcvestria din cadrul CMSN Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Sâmbătă, 24 septembrie, începând cu ora 11:00, centrul de echitație Arena Eqcvestria, din cadrul Complexului Muzeal al Științelor Naturii vă invită la un spectacol dedicat activităţilor sportive și de divertisment ecvestru.

“Organizăm CUPA ARENA EQCVESTRIA, competiție sportivă, la care participă reprezentanți ai propriei școli de echitație, Club Sportiv Ariana, dar și din diverse alte zone ale țării. Competitia este una demonstrativa, premergatoare demersurilor de a organiza competitii oficiale. Principala probă a concursului va fi cea de sărituri peste obstacole, însă veți putea admira și încuraja reprezentații de atelaje și dresaj de cai, show de cai arabi și cai akhal teke.

Ne bucurăm de prezența invitaților speciali ai competiției, Jandarmeria Călare București, care vor oferi un spectacol de gală cu acrobații călare și elemente de dresaj. Locația evenimentului va găzdui și expoziții de fotografie și de pictură, expoziţii de harnaşamente şi echipamente de echitaţie. In speranta ca ne vom strange in numar cat mai mare la acest eveniment, uram succes tuturor participantilor!”, au anunțat organizatorii.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*