White Horse Rock’n Roll Costinești redeschide porțile distracției în mini-vacanța de 1 Mai

Concerte la White Horse Costinești
Concerte la White Horse Costinești

White Horse Rock’n Roll vă invită la Costinești pentru 3 nopți de concerte și petreceri la care berea va fi rece și atmosfera fierbinte!

Vineri, 28 aprilie, tânăra Ioana Bărbuliceanu (voce, chitară) deschide șirul evenimentelor consacrate week-end-ului. Plină de emoție și charm, Ioana Bărbuliceanu va încânta publicul cu cover-uri în variantă acustică și piese originale.

Sâmbătă, 29 aprilie, White Horse vă propune o noapte energică, în care coordonatele de bază vor fi buna dispoziție, umorul și… berea rece! Dan Helciug & Spitalul de Urgență – unul dintre cele mai savuroase concerte pe care piața muzicală românească le are la ora actuală.

Duminică, 30 aprilie, White Horse Rock’n Roll Costinești v-a pregătit o serie de recitaluri cu invitați din lumea folkului – „Cântece de munte la mare” și trupa Țapinarii (două voci și o chitară; ironie și umor de capitală).

White Horse Rock’n Roll reprezintă ultimul bastion rock și al muzicii bune din Costinești. Din 1999 încoace, White Horse transmite cultura prin muzică, exemplele ce susțin această afirmație sunt nenumăratele concerte cu artiști de referință: Iris, Cargo, Pacifica, Ioan Gyuri Pascu, Ducu Bertzi, Țapinarii, Nightlosers, Ada Milea, Luna Amară, Vita de Vie, Alternosfera, Trooper – nume ce au umplut până la refuz terasa White Horse și împrejurimile ei.

Nu ratați un week-end în care coordonatele de bază vor fi muzica bună și distracția pe cinste! Intrarea este liberă. Info la tel.: 0724 843 454 sau 0763 66 16 22.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*