VIDEO A fost găsit trupul uneia dintre persoanele date dispărute în mare, la Costinești

Trupul uneia dintre persoanele date dispărute, în urmă cu două zile, la Costinești, după ce ar fi intrat noaptea să se scalde în mare, a fost găsit joi, 11 august, prins între stabilopozii unui dig.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dobrogea” al județului Constanța, trupul fără viață a fost găsit între stabilopozii digului din dreptul Obeliscului din stațiunea Costinești.

„Persoana a fost identificată ca fiind una dintre cele două persoane dispărute în Marea Neagra în data de 09 august, în jurul orei 20.40. Este vorba despre un tânăr de 21 de ani, din jud Vaslui”, au precizat reprezentanții ISU Constanța.

Pompierii au fost anunțați în seara de 9 august, că două persoane au intrat în mare, în stațiunea Costinești, și nu ar mai fi ieșit. O ambarcațiune ARSVOM și una a Gărzii de Coastă au pornit în căutarea lor. După câteva zeci de minute, căutările celor două persoane s-au oprite. Acestea au fost reluate în dimineața de 10 august, cu o ambarcațiunea MAIA aparținând ARSVOM, și, apoi, și în ziua de joi, 11 august, cu elicopterul SMURD și ambarcațiunea Maia de la ARSVOM.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*