FOTO Filmul documentar “Muzica rănilor de război”, prezentat la Cumpăna. Pe lângă proiecție a avut loc și un concert de pian și vioară

Eveniment cultural la Cumpăna, FOTO Primăria Cumpăna

Primăria și Consiliul Local Cumpăna, reprezentate legal prin persoana primarului, doamna Ec.Mariana Gâju, au organizat în data de 8 februarie, începând cu ora 17.30, în sala mare a Casei de Cultură Cumpăna, un eveniment cultural, în cadrul căruia au avut loc proiecția filmului documentar “Muzica rănilor de război” și un concert susținut de violonistul Sabin Penea alături de pianista Eliza Gabriela Pucheanu.

Repertoriul prezentat la Cumpăna a conținut următoarele compoziții:

George Enescu – Adagio

George Enescu – Hora Unirii

Ciprian Porumbescu – Balada

George Enescu – Sonata a II a, Pian și Vioară

Ginastera –  Tanza

George Enescu – Lăutarul

Elgar – Salut d’amour

Filmul documentar „Muzica rănilor de război” spune povestea uneia dintre cele mai importante prezenţe din cultura românească: George Enescu, sub interpretarea actorului Marius Manole și a violonistului Sabin Penea, câștigătorul mai multor premii internaționale alături de pianista Eliza Gabriela Pucheanu.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*