White Horse Party cu trupa CARGO la Doors Club

Petrecere cu Cargo în Club Doors

Legenda vie a rockului românesc, trupa CARGO, urcă pe scena Doors Club sâmbătă, 15 decembrie, ora 21.00.

Vino să asculți melodiile care au făcut istorie și să retrăiești atmosfera nopților de vară de la Costinești la un White Horse Winter Party!! DJ Pantera va aduce în fața publicului constănțean vibe-ul tineresc al showurilor de la White Horse Rock’n Roll (ora 23.00).

Prețul biletelor: 60 de lei la mese sau 30 de lei pentru locurile în picioare. Ai tricou White Horse Rock’n Roll? Ia-l cu tine sâmbătă, 15 decembrie și vei beneficia de intrare liberă!!
Info: 0763661622.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*