FOTO VIDEO La Constanța, Mica Unire a fost… mică și înghesuită

Oficialitățile militare și civile au asistat la evenimentele organizate de Unirea Principatelor. FOTO Cătălin Schipor

Pentru aniversarea Unirii Principatelor Române, sau Mica Unire cum mai este cunoscut evenimentul, autoritățile constănțene nu au acordat mare importanță. 

Evenimentele ce au marcat cei 159 de ani de când statele Moldova și Țara Românească sub numele Principatele Unite ale Moldovei și Țării Românești, sub domnia lui Alexandru Ioan Cuza. Autoritățile constănțene au ales să „înghesuie“ evenimentul pe platoul din fața Prefecturii. Aici au stat și oficialii în paltoane călduroase, care deși se aflau la un eveniment festiv nu au ezitat de a se filma și poza reciproc, dar și ansamblul de copii de dansuri populare în ii subțiri, fanfara militară, soldații care au defilat, și câțiva zeci de constănțeni care au ieșit din casă la minus 5 grade. Hora Unirii cu care s-au încheiat activitățile a fost și ea înghesuită, dansul desfășurându-se și el cu greutate din lipsa spațiului

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*