Weekendul acesta începe distracția la Eforie Aqua Park din Eforie Nord

Distracție la Eforie Aqua Park
Distracție la Eforie Aqua Park

Eforie Aqua Park dă startul la marea bălăceală. Polul distracției din sudul litoralului se redeschide sâmbătă, 17 iunie, și promite că va fi și în acest an o gazdă perfectă, cu un program intensiv de animație, cu tobogane acvatice pentru toate vârstele, petreceri cu spumă și surprize magice.

De aproximativ zece ani, parcul acvatic atrage anual un număr semnificativ de turiști în stațiunea Eforie Nord. Autoritățile locale spun că Eforie Nord se numără printre stațiunile de vară preferate de familiile cu copii. Părinții care își aduc copiii la Eforie Aqua Park sunt încântați de diversitatea programului artistic, de toboganele acvatice și de locurile de joacă special amenajate pentru cei mici, atât la umbră, cât și la soare. Eforie Aqua Park nu se adresează doar celor mici, ci vine în întâmpinarea adulților cu tobogane de mare viteză, un jacuzzi impresionant de mare, ședințe de masaj, zone VIP pentru relaxare și cocktailuri exotice pentru toate gusturile.

„Ne dorim să facem câte ceva pentru fiecare vizitator în parte. Este vacanță și toată lumea are dreptul să se simtă bine, de la turiști până la constănțeni. Și în acest an îl avem alături de noi pe  instructorul de dans, Starlin Belen, ce antrenează zilnic vizitatorii parcului la ora de aqua zumba, avem petreceri interactive cu magicianul Ciprian și multă animație, de luni până duminică. Ne mândrim cu o echipa minunată de animatori și primim zilnic recenzii pozitive cu privire la programul artistic. Ne dorim ca toată vara să devină un weekend prelungit”, a declarat Cosmina Melcea, managerul Eforie Aqua Park.

Investiție în siguranță și confort

Eforie Aqua Park este unul dintre cele mai moderne parcuri acvatice din România, dotat cu șapte tobogane, de diferite viteze, care le oferă turiștilor experiențe unice. Siguranța și confortul turiștilor sunt pe primul loc, fapt pentru care parcul acvatic a fost renovat și în acest an. Reprezentanții Eforie Aqua Park au grijă ca piscinele și toboganele să fie supravegheate permanent de către salvamari iar punctul de prim ajutor este deschis pe toată durata programului de funcționare al parcului.

Contact

Turiștii și constănțenii dornici de distracție, bălăceală și adrenalină sunt așteptați zilnic, între orele 09.00 – 18.00, în Eforie Nord, Aleea Belona nr. 16, între Plaja Belona, Hotelul Europa și Lacul Belona.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*