Weekend-ul premierelor la Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” din Constanța

Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Centrul Cultural Multifuncțional de tineret "Jean Constantin" din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, prin Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret „Jean Constantin” a pregătit pentru publicul constănțean două premiere de renume.

Astfel, vineri, 15 octombrie, de la ora 18.20, va rula VENOM: Let There be Carnage/VENOM: Să fie Carnagiu, iar la 20:20, drama istorică The Last Duel/Ultimul Duel.

O producție Marvel Entertainment, un blockbuster ce-și merită pe deplin titlul, VENOM: Let There be Carnage are o distribuție de zile mari: Tom Hardy, Michelle Williams, Woody Harrelson. Proiecția 3D va rula în această săptămână vineri, de la ora 18:20, sâmbătă, de la ora 18:00 și duminică de la ora 13:00.

Ziua de vineri este completată cu o producție 20th Century Studios: The Last Duel/Ultimul Duel.

Începând cu 20:20, Matt Damon, Jodie Comer și Ben Affleck sunt în centrul atenției, în drama istorică, regizată de Ridley Scott. Lungmetrajul bazat pe evenimente reale, va rula vineri, sâmbătă de la 20:00 și duminică de la ora 15:00.

Biletele le găsiți pe site-ul www.centruljeanconstantin.ro sau la casieria centrului din B-dul Ferdinand, nr.56 înainte cu 30 de minute de începerea proiecțiilor. Accesul se face prin prezentarea unui certificat verde valid care să ateste vaccinarea sau o dovadă a trecerii prin boală (perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară  confirmării infectării cu SARS-CoV-2). Purtarea măștii de protecție este obligatorie.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*