Weekend cu Game Mania și Caravana Isteților, la VIVO! Constanța

VIVO! Constanța
VIVO! Constanța

Sâmbăta asta, prichindeii au întâlnire cu Gabriela Calitescu, prietena copiilor isteţi, care readuce la Constanța Caravana Isteților „Bubu – cel mai bun prieten!”.

Startul la voie bună este dat sâmbătă, 12 noiembrie, de la ora 14.00, în zona Info-desk a centrului comercial, unde, timp de aproape patru ore, prichindeii, însoțiți de părinți și bunici, vor prezenta momentele pregătite pentru cele cinci secțiuni ale proiectului Caravana Isteților.

Din programul vestitei Caravane nu lipsesc momente artistice susţinute de copii din unităţi şcolare din toate colțurile judeţului Constanţa, jocuri şi concursuri cu premii şi alte surprize. Cei mai îndemânatici și talentați prichindei vor primi trofee în cadrul celor cinci secțiuni ale proiectului, premiile urmând a fi înmânate de către juriul format din reprezentanți din partea Inspectoratului de Poliție al Județului Constanța, Inspectoratului Școlar Județean Constanța, avocatul Sarkany Marian, creatoarea de modă Ina Ela Ismail, Nicoleta Stoian – moderator și artist TV.

Nu în ultimul rând, echipa VIVO! Constanța (fostul Maritimo Shopping Center), pregătește reîntâlnirea cu gamerii constănțeni în cadrul unui nou eveniment Game Mania, care se va desfășura sâmbătă și duminică, 12-13 noiembrie. Dacă îți plac fotbalul, luptele sau cursele auto, sau toate trei laolaltă, Game Mania este concursul la care trebuie să participi. Organizatorii pun la bătaie trei super-jocuri: FIFA 2017, Mortal Kombat XL și Project Cars. Înscrierile au început deja la Info-desk-ul VIVO! și se vor încheia vineri, 11 noiembrie, la ora 12.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*