Cea de-a 30-a ediție a Târgului „Expoagroutil” a fost deschisă la Centrul Comercial VIVO din Constanța

Cea de-a 30-a ediție a Târgului „Expoagroutil” a fost deschisă la Centrul Comercial VIVO din Constanța. FOTO: Facebook Expoagroutil

Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța anunță deschiderea, joi, 4 mai, a celei de a XXX-a ediții a Târgului „Expoagroutil” Constanța 2023.

Manifestarea va fi susținută în spațiul exterior al Centrului Comercial VIVO din Constanța, în perioada 04 – 07 mai, și este un eveniment agricol de referință, configurat drept cea mai mare și importantă manifestare națională de gen din sud-estul țării, cu participare internațională.

Printre expozanți se numără companii ce vor prezenta utilaje agricole, sisteme tehnologice avansate incluzând drone și alte echipamente, vehicule de teren (ATV-uri); sunt amenajate piațete destinate horticulturii, cu plante decorative, pomi fructiferi, varietăți de semințe (plante autohtone și exotice), flori și plante de apartament, pentru grădini, parcuri, sere etc; vor fi prezenți producători/ distribuitori de îngrășăminte, pesticide (inclusiv organice), furnizori de sisteme de irigații; sunt structurate spații dedicate producătorilor locali care-și vor prezenta produsele – miere, brânzeturi și alte produse lactate, vinuri, murături, diverse preparate specifice.

Evenimentul organizat de Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța – în parteneriat cu Asociația Producătorilor Agricoli din Dobrogea (APAD) și cu Direcția Agricolă Constanța – le oferă fermierilor din Dobrogea și nu numai, posibilitatea de a cunoaște cele mai recente tendințe în dezvoltarea din sectoarele domeniului agricol, noile oportunități de colaborare, cele mai bune opțiuni în realizarea de parteneriate și în identificarea de noi piețe pentru desfacere.

Târgul „Expoagroutil” Constanța 2023 poate fi vizitat zilnic, de joi până sâmbătă în program 10.00 – 18.00, iar duminică între orele 10.00 și 15.00.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*