Un maraton al vaccinării împotriva COVID-19 a început în centrele comerciale din Constanța

Maraton al vaccinării împotriva COVID-19 organizat în centrele comerciale. FOTO Primăria Constanța

Primăria Constanța, prin Direcția Generală de Asistență Socială, împreună cu Direcția de Sănătate Publică Constanța, organizează, în perioada 14-16 mai, Maratonul Vaccinării.

Acțiunea a fost posibilă cu sprijinul a patru centre comerciale importante din oraș, unde au fost amenajate spații dedicate vaccinării:

  • VIVO Constanța (Bulevardul Aurel Vlaicu 220)
  • City Park Mall (Bulevardul Alexandru Lăpușneanu 116C)
  • Centrul Comercial Tom (Bulevardul Tomis 391)
  • Auchan City (Șoseaua Mangaliei 195A)

Personalul medical provine de la cel mai mare centru de vaccinare din județ, cel de la Pavilionul Expozițional. La fiecare centru, un medic, doi asistenți medicali și un registrator, îi așteaptă și îi primesc deja pe cei care doresc să se imunizeze. Programul de funcționare este același cu cel al centrului comercial.

Persoanele care doresc să se vaccineze se pot prezenta la oricare dintre cele patru centre comerciale, indiferent de localitatea de domiciliu, fără programare, prezentând documente de identitate valabile (carte de identitate / pașaport). Imunizarea se va face cu vaccinul Pfizer.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*