Vremea se înrăutățește! Drumuri închise în județul Constanța.

Drum închis din cauza zăpezii. FOTO libertatea..ro
Drum închis din cauza zăpezii. FOTO libertatea..ro

UPDATE: DJ226 Năvodari – Mihai Viteazu a fost și el închis. Totodată, nu mai există legături între Constanța și București. Trenurile și drumurile au fost blocate.

Comandamentul de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență solicită cetățenilor să nu părăsească localitățile pentru că, pe parcursul zilei vremea se va înrăutăţi. Din cauza vântului foarte puternic, vizibilitatea este zero şi există riscul ca utilajele de deszăpezire să nu poată ajunge la turismele blocate în trafic.

Citește și: Trenuri anulate din cauza zăpezii. O singură garnitură a plecat spre București

În acest moment, utilajele înaintează foarte greu atât din cauza condiţiilor meteorologice, cât şi din cauza autoturismelor care blochează partea carosabilă.

La ora 12.30 tronsoane de drumuri comunale, respectiv DC61 Seimeni – Siliştea; DC70 intersecţia cu DN2A Crişan şi DC67 Ghindăreşti-Tichileşti sunt blocate. De asemenea drumul judeţean DJ226B Pantelimon intersecţie cu DN2A ramâne în continuare blocat.

În urma închiderii drumului naţional DN22A din judeţul Tulcea, C.J.C.C.I. a luat măsura comună de a închide tronsoanele de drum DN22A limită cu judeţul Tulcea – Hârşova, DN22 limită de judeţ Tulcea intersecţie DC86 Sibioara, DN2A Hârşova – Mihail Kogălniceanu şi DN3 Vama Ostrov – Baneasa.

“Menţionăm că utilajele vor acţiona în continuare pentru menţinerea carosabilului şi posibilitatea de a interveni în situaţii de urgenţă care ar putea interveni pe parcursul avertizării meteorologice în vigoare. În continuare, cele mai afectate zone sunt nordul, nord-estul şi sud-vestul judeţului, cele mai mari probleme fiind semnalate pe DN 22, DN22A, DN2A. 

Autorităţile fac tot posibilul pentru deszăpezirea drumurilor şi asigurarea unor artere rutiere practicabile în condiţii de siguranţă”, spun reprezentanții ISU DObrogea.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*