Vrei să vezi planeta Jupiter? La Complexul Muzeal de Științele Naturii se fac observații astronomice

Telescoapele de la Observatorul Astronomic Constanța
Telescoapele de la Observatorul Astronomic Constanța

Sâmbătă seara e timpul pentru o nouă rundă de observații astronomice la Complexul Muzeal de Științele Naturii Constanța (situat în curtea Delfinariului).

Astronom Experience și CMSN pornesc sesiunea de observații sâmbătă, 4 iunie, de la ora 20.30. Ca de obicei totul depinde de condițiile meteo. Dacă afară este înorat, observațiile nu sunt posibile. Dacă vremea este bună, însă, amatorii de stele și planete vor putea să vadă cu telescopul Jupiter, Marte, Spica, Antares și Arcturus.

Totul este precedat de o proiecție 3D specială despre Univers.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*