Vrei să lucrezi la Pompieri? ISU Dobrogea angajează

Pompier în acțiune. FOTO ISU Dobrogea
Pompier în acțiune. FOTO ISU Dobrogea

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Dobrogea” al judeţului Constanţa scoate la concurs, cu recrutare din sursă externă un număr de 26 posturi vacante, necesare asigurarii intervenţiei în situaţii de urgenţă, astfel: un post de subofiţer tehnic principal de la structura Financiar, 10 posturi de subofiţeri operativi principali (servant) şi 15 posturi de subofiţeri concucători autospeciale de la nivelul subunităţilor de intervenţie.

Cererile se pot depune la sediul inspectoratului începând cu data de 17.10.2016, în zilele lucrătoare, între orele 09:00-15:00.

Pentru mai multe detalii, vă puteţi adresa biroului Resurse Umane la numărul de telefon 0241.617.381, int. 27.007/27.140 sau puteţi accesa pagina de internet a inspectoratului, www.isudobrogea.ro unde găsiţi informaţii despre data susţinerii probei de concurs, locaţia, ora, dar şi bibliografia şi tematica aferentă concursului de ocupare a postului.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*