Două persoane posibil dispărute în mare în zona Costinești, căutate de autorități

Ambarcațiunea MAIA, noua navă a ARSVOM. FOTO bwb.ee

Două persoane posibil dispărute în mare în zona Costinești sunt căutate de autorități.

Pompierii au fost anunțați în seara de 9 august, că două persoane au intrat în mare, în stațiunea Costinești, și nu ar mai fi ieșit. O ambarcațiune ARSVOM și una a Gărzii de Coastă au pornit în căutarea lor. După câteva zeci de minute, căutările celor două persoane s-au oprite. Acestea au fost reluate în dimineața de 10 august, cu o ambarcațiunea MAIA aparținând ARSVOM.

Deocamdată, nu se cunosc alte detalii despre persoanele dispărute.

 

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*