Localitatea 23 August nu are apă potabilă la robinete în urma unei avarii a RAJA

Apa e oprită
Se oprește apa. FOTO Arhivă

Pentru remedierea avariei survenite în cursul zilei de 9 octombrie 2019, pe conducta de alimentare cu apă, de pe strada Mihai Eminescu, din localitatea 23 August, RAJA SA a fost nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile, în intervalul orar 11.00 – 13.00.

În acest timp, nu vor avea apă la robinete toți consumatorii din localitatea 23 August.

„Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea reparațiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp“, au transmis reprezentanții RAJA.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*