FOTO Voluntarii din campania Polaris au strâns 1,5 tone de deșeuri din Faleză Nord

Campanie Polaris Faleza Nord. FOTO Polaris (1)

La acest sfârșit de săptămână, în ziua de duminică, între orele 9-12, S.C. Polaris M Holding S.R.L., în parteneriat cu Clubul LIONS Constanța Balkanica și alături de proiectul sau Clubul LEO Constanța Gaudium, au desfășurat acțiunea de Ecologizare Sector plajă Faleză Nord .
La această activitate comună au participat copii cu vârste cuprinse între 12-18 ani. S.C. Polaris M Holding S.R.L. a oferit suportul logistic, astfel ținerii au fost echipați cu mănuși, șepci, tricouri și saci. Pe parcursul acțiunii, au fost colectate 1,5 tone deșeuri care s au depozitat într un singur loc, iar la sfârșit sacii au fost ridicați și transportați de angajații S.C. Polaris M Holding S.R.L la un depozit special amenajat pentru aceste tipuri de deșeuri.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*