FOTO Accident rutier la ieșirea din Medgidia spre Cuza Vodă, la mică distanță de cel mortal

O neacordare de prioritate a dus la producerea unui grav accident

Un nou accident rutier s-a produs pe DN 22 C, între Medgidia și Cuza Vodă. De data aceasta a fost vorba de o coliziune între două autoturisme și fără a se înregistra vreun deces. Se pare că a fost vorba de o neacordare de prioritate a unui șofer care circula spre Cernavodă și care a intrat în impact frontal cu o mașină care circula regulamentar din sens opus.

La fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță, dar și autospeciala pentru victime multiple – ATPVM de la stația Medgidia a ISU Dobrogea și echipajul de descarcerare. La locul accidentului au fost găsite patru victime în cele două autoturisme, toate în viață, conștiente, cu traumatisme craniene. Acestea au fost preluate de  echipajul ATPVM și transportate la spital.

Reamintim că înainte de acesta, cu câteva zile înainte, mică distanță a avut loc un alt accident morta. Despre acesta puteți citi AICI

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*