CTnews TV: Vlad Jipa, Biroul Electoral Constanța, despre ce are voie să facă un candidat în campanie și calendarul alegerilor

Vlad Jipa, purtător de cuvânt Biroul Electoral Constanța și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul Trustului Media CityDigital . FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro
Vlad Jipa, purtător de cuvânt Biroul Electoral Constanța și jurnalistul Adrian Boioglu, managerul Trustului Media CityDigital . FOTO Mitică Raftu / CTnews.ro

Purtătorul de cuvânt al Biroului Electoral Constanța, Vlad Jipa este invitatul jurnalistului Adrian Boioglu la CTnews TV. El a vorbit despre calendarul campaniei electorale pentru alegerile locale și europarlamentare.

Discuția s-a axat și pe ce are voie un candidat să facă în campania electorală, cum să se promoveze și care este metoda legală prin care o instituție media poate să preia și să difuzeze mesajele de campanie.

Jipa a mai explicat și ce se întâmplă după tragerile la sorți pentru buletinele de vot, dar și cum poate personalul unei secții de votare să împiedice eventualele fraude.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*