Vizită din partea Ministerului Transporturilor la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa

Vizită oficială la AI Mihail Kogălniceanu. FOTO S.N.„Aeroportul Internațional Mihail Kogălniceanu-Constanța

Ionel Minea, Secretar de stat în cadrul Ministerului Transporturilor, a efectuat marţi, 27 martie 2018, o vizită de lucru la Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, unde a avut o întrevedere cu reprezentanţii conducerii, Bogdan Ionuţ Artagea – Director General și  Horia Mihail Acatrinei – Director Economic, pentru a discuta aspecte legate de activitatea aeroportului, îmbunătăţirea condiţiilor de operare, precum și sporirea nivelului de siguranţă .

În cadrul întâlnirii, Secretarul de stat a fost informat despre situaţia economică a Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu Constanţa, fiind trecute în revistă investiţiile, lucrările recente de modernizare precum și proiectele de viitor care constituie o preocupare permanentă a managementului pentru aducerea infrastructurii aeroportuare la standardele impuse de reglementările aeronautice în vigoare .

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația Constanța NEWS, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*