VIDEO Invitație la Acvariul Constanța. Descoperă muzeul viu al orașului – Episodul 1

Pește de la Acvariul din Constanța. FOTO Adrian Boioglu
Pește de la Acvariul din Constanța. FOTO Adrian Boioglu

Cel mai vechi acvariu din România te invită să-l vizitezi. Constanța NEWS pornește astăzi un serial care este menit să-ți dezvăluie secretele acestui muzeu viu al orașului.

Episoadele serialului nostru vor fi difuzate în următoarea lună și jumătate, timp în care doctorul Adrian Bîlbă, directorul Complexului Muzeal de Științe ale Naturii, te va conduce de la un acvariu la altul și îți va povesti despre secretele fiecărui exemplar de pește de aici.

Episodul 2 al acestui serial.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația CTnews, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe CTnews.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. VIDEO Secretele Acvariului Constanța. Cum este pregătită apa în care stau peștii - Episodul 2 | Constanța News
  2. VIDEO Secretele Acvariului Constanța. Cum a fost amenajat cel mai mare bazin cu pești tropicali – Episodul 3 | Constanța News

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*